Петър Цветков-Перо, търговец на коли втора ръка, се сближил с

...
 Петър Цветков-Перо, търговец на коли втора ръка, се сближил с
Коментари Харесай

Камелия докара до просешка тояга милионер във валута

 Петър Цветков-Перо, търговец на коли втора употреба, се сближил с попфолк звездата в зората на кариерата й



Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на кариерата й, се разорил, с цел да й угажда, научи извънредно " България Днес ". Въпреки че историята се развива през 90-те, 57-годишният през днешния ден Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, с цел да подкрепя финансово своята другарка, разкриват техни общи познати от прощъпалника на чалгата у нас.
 Още в зората на кариерата си Камелия избирала богати другари Още в зората на кариерата си Камелия избирала богати другари


Някогашният милионер във валута стигнал безусловно до просешка сопа в интервала на близкото си другарство с певицата. Преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след рухването на Желязната завеса съумява да стигне през Чехия до Германия. И след няколко години се връща с дебели пачки в родния край. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и района, като най-големи облаги му носи търговията с използвани коли. По това време бъдещата звезда на попфолка се окичва с короната " Мис Монтана ". Освен това е и атракцията в програмата на най-големия локален ресторант. Перо я вижда в заведението и от първия път схваща, че това е " момичето на неговите фантазии ". Двамата го удрят на цялостен ваучър. Перо глези гласовитото миньонче от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й бижута и маркови тоалети, прави й скъпи дарове.

В един миг обаче се наложило автотърговецът да се бръкне и за кариерата на своята другарка, а тук сумите били шестцифрени. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й тузарят пръснал към 100 000 марки. Огромните разходи напряко оглозгали активите му. По тази причина залязло и другарството му с фолкфурията, настояват хора от тогавашното им обграждане. Перо толкоз осиромашал, че в един миг му се наложило да проси стотинки край кофите за боклук в столичния кв. " Красно село ", спомнят си негови остарели познайници.

Не след дълго се оказало, че разореният предприемач е роден под щастлива звезда. Той освен се оттласква от дъното, само че непосредствено минава в друга обществена " орбита ". В дома на свои другари в София Цветков се среща с приказно богата французойка. Само след месец двамата се венчават, макар че младоженецът е по-млад с 30 години от булката. Днес Перо живеел като принц край Париж в замъка на половинката си, не крият завистта си негови земляци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР